На абсурдна случка се натъкна столичанка. Кола смело навлязла в

...
 На абсурдна случка се натъкна столичанка. Кола смело навлязла в
Коментари Харесай

Абсурд! Шофьор подкара през поляна,карат му се кучета ВИДЕО+СНИМКИ

 На неуместна преживелица се натъкна столичанка. Кола самоуверено навлязла в зелена повърхност в квартал " Люлин " 5, придружена от възмутения лай на играещи се кучета. Ситуацията се разиграла зад бл. 504.

" За малко да мине през едно от девойките, разхождащо кучето си на поляната! ", твърди дамата, популяризирала фрагментите.

Към момента липсва информация за какво лидерът си е разрешил да навлезе с колата си зелената повърхност. Дали е бил измамен от навигацията ir, желаел е да опитва нов маршрут, или е подхванал нов метод да разноски кучето си? За това данни няма, а най-вероятно няма и да се появят.

Притеснителното в тази ситуация е, че жители споделят по какъв начин по същата трева постоянно си играят и деца. По тази причина и държанието на лидера буди недоволни мнения. Като някои жители даже съпоставят гледката по нашенските улици с Дивия запад.

Вижте истинската обява и мненията, които провокира в мрежата:

" Евала, пич! Само това не беше се случвало! За малко да мине през едно от девойките разхождащо кучето си на поляната!
Люлин 5 зад бл. 504 ", споделя Пола В.

" Всичко е допустимо тук ", написа Огнян Й.  " Тръгнал е на сафари ", отбелязва Ангел Д.  " Вярно, че сме като в Дивия запад, но чак пък толкоз ", добавя столичанка.
  " Коги доста те мързи, ма обичаш природата ", написа Гопето Т.Колкото и да е необичайно - казусът даже не е казус. Само преди няколко дни Ви разказахме за идентична постъпка. Тогава лек автомобил се озова в парк, намиращ се във Велико Търново.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР